torek, 11. junij 2013

Prinašam celostno poslovno priložnost za tiste,

 

ki se želite resno igrati in

v časih »pomanjkanja« utreti pot obilju.

 

 

Orisala bom nekaj lastnosti ljudi, ki so za tako igro ta trenutek ustvarjeni in so vabljeni na srečanje, akcija pa se dejansko že začenja J.


V zadnjih časih ste aktivno iskali možnost samostojnega podjetniškega delovanja, vendar odlašate zaradi prevelike tveganja ali vložka, poleg tega bi raje delovali v sorodno mislečem teamu in uporabili to, kar že imate v sebi.

K sodelovanju v zgodbi svojega življenja vabim tiste, ki zmorete verjeti v pošteno poslovnost ter predvsem v teh časih zaupati, da obstajajo varne in potentne alternative.


Pomembno vam je, kakšne kapacitete in izkušnje ima mentor, s katerim stopite na poslovno pot, saj je v tem ključ celostnega uspeha. Ko začutite zaupanje in preverite po svojih kriterijih, ste se pripravljeni UČITI od nje/njega. 

Chikako Lee, avtorica japonske uspešnice Dream diary, je živ dokaz osebe, ki je na podlagi močne vere v sanje in izredne učljivosti uspela v svetovnem merilu. Nekoč obupana japonska natakarica je v nekaj letih postala svetovno priznana govornica, poslovnica in mentorica.

Bi želeli kak njen nasvet?
 




Vabim tiste, ki vas navdihuje stopiti na pot intenzivne poslovno-osebnostne rasti in ste pripravljeni narediti potrebne korake, da v vas zaživi izredna oseba, ki samo ČAKA priložnost razcveta.

Seveda sta pomembna odprto srce in odprt um, pa smisel za sočloveka in disciplino, ker brez tega ne bo možen prestop paradigem.



Ne glede na to, v katerem poklicu ali ciklu ali kontekstu ali življenjskem obdobju ste, za vas velja, da iščete v stvareh in dogodkih pozitivno plat, ne razlogov za čustvene drame in izgovore za stagnacijo. Če imate poslovne izkušnje in globalno socialno mrežo, toliko bolje.

Angel Lee, izreden poslovnež in mentor, je svetovno znan po svoji integrireti in srčnem prizadevanju pripeljati ljudi do uspeha v različnih branžah, povsod po svetu. Pripravljen je pomagati tistim, ki resnično hočejo boljše življenje.





Vem, komaj čakamo na polna pljuča hvaležnosti, ki jo bomo dihali, ko bomo našli povsem nove možnosti samoizražanja; ko bodo naši talenti, odnosi, odločitve in njihove posledice dale človeku edini dostojen rezultat - SVOBODO SAMOIZRAŽANJA.

 Obrnite se name tako ali drugače, pojasnila in nadaljnje informacije sledijo za tiste, ki so radovedni, voljni in pripravljeni. Prosim vas, ki spremljate blog, da pomagate s širjenjem informacije, da bodo lahko izvedeli tudi tisti, ki jih osebno ne poznam in morda ste pot do njihovega uspeha. Veselita se vas tudi Angel in Chikako Lee in vas vabita v svojo osebno ekipo. Moj mail je mea@mea.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar