ponedeljek, 17. junij 2013

KJE STE, GENERACIJA?

                                      


A BOMO RES PUSTILI, DA NAS STVARNOST MATIRA?

DA NAS "KRIZA" STISNE V KOT IN ZASTRUPI NAŠE POTENCIALE?

 
Ljudje so vse bolj obupani, skrivajo se pred sabo in svetom, namesto da bi se povezali v skupno akcijo. Osredotočajo se na tistega vrabca v roki, čeprav je očerupan in krmežljav, namesto da bi ozavestili orla v sebi, ki bi jih ponesel točno tja, kamor želijo priti. Čas je, da strah zamenjamo z upanjem, preidemo nekaj osebnih in kolektivnih vzorcev, pa naredimo PREMIK!
 
Kritična masa tistih, ki zmoremo zaupati v drugačno resničnost, raste. Kmalu ne bo več kaj zgubiti, ampak nočemo čakati do takrat. 
Ali bomo raje dalje životarili in naivno potiskali glavo v pesek, upajoč, da nas bo rešil kolektivni čudež?
Dejstvo je, da potrebujemo KLJUČNO spremembo, ki jo nestrpno čakamo, in JA, zaslužimo si priložnost ustvariti obilje. Zase, za svoje otroke, družino, za skupnost in projekte, ki napajajo dušo.

Ljubite sebe in še koga dovolj, da mu PRIVOŠČITE BOLJŠE ŽIVLJENJE?
Priporočam vam - ne zapirajte si ušes, ko vam prinašam svoje poslovno sporočilo. Nekaterim se zdi, da priložnost trka preglasno, namesto da bi jo pograbili in zaplesali z njo ples svojega življenja. Res je, ni za vsakogar, za marsikoga pa je.
»Pomagaj mi, da ti lahko pomagam," mi je rekel Angel. Zavedam se, kako izjemni ljudje se gibajo po podobnih ulicah kot jaz in čofotajo po istem svetovnem spletu. Če bere to kdo, ki premore čistokrvno ambicijo in gorečo željo po PREBOJU, za katerega je pripravljen tudi kaj narediti, sem dosegljiva.
 
O tem je primerneje govoriti iz oči v oči, ker je bistven element ZAUPANJE.
Zaupanje pa se začuti, tako kot ETIČNOST in LJUBEZEN.
Želim si le, da bi se to ohranilo tudi v fazi, ko psihološki vzorci zategnejo ročno in se poslužijo tega ali onega izgovora, da nam - kot že tolikokrat prej - preprečijo USPEH.
  

Skratka - eni jamrajo in obupujejo, drugi pa iščejo rešitve in postanejo sprememba.

Med katere sodiš TI?

 


Ni komentarjev:

Objavite komentar